Echt persoonlijk,
altijd flexibel

Bij Pittec Engineering profiteer je van de voordelen van een klein bedrijf: één-op-één contact en snel schakelen.

6+

Jaren ervaring

14+

Afgeronde projecten

Mogelijkheden

kernwaarden
Waar wij voor staan, en gaan

Welkom bij Pittec Engineering!
Ik ben Stijn Pittens, het gezicht achter het bedrijf.

Met ruim 6 jaar ervaring in de techniek en meer dan 14 succesvolle projecten op mijn naam, zet ik me dagelijks in om productiebedrijven te helpen hun processen te verbeteren en te automatiseren, en pak ik engineeringopdrachten op voor allerlei verschillende bedrijven.

Mijn ervaring komt voort uit de praktijk: ik heb zelf gesleuteld, gelast en gemonteerd voordat ik de overstap maakte naar de tekentafel.
Met een achtergrond in Mechatronica, waarin werktuigbouwkunde, elektrotechniek en besturingstechniek samenkomen, heb ik de perfecte basis om machines te ontwerpen die niet alleen innovatief zijn, maar ook écht werken.
Mijn specialisme ligt op werktuigbouw, en door mijn jarenlange praktijkervaring weet ik precies wat er nodig is om ontwerpen niet alleen op papier te laten werken, maar ook in de praktijk.

Bij Pittec Engineering ontwerpen we realistische oplossingen die van hoge kwaliteit zijn én goed functioneren.
Wat ons onderscheidt, is het kleinschalige en persoonlijke karakter.
Hoewel ik als eigenaar zelf actief betrokken ben bij elk project, werk ik samen met een klein maar gedreven team van specialisten om jouw uitdagingen aan te pakken.

We houden de lijnen kort en zorgen voor direct contact, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.
Flexibiliteit en snelle oplossingen staan bij ons voorop.
Heb je een idee, vraag of probleem? Wij zijn goed bereikbaar en denken met je mee.

Bij Pittec Engineering draait het om meer dan techniek.
Het gaat om het helpen van bedrijven om te groeien, door samen machines en producten te realiseren die echt impact maken.
Of het nu gaat om een nieuwe machine of een optimalisatie van je productieproces, we tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau.
Want dat is waar we het voor doen: tevreden klanten en oplossingen die werken.
We blijven continu leren en innoveren, zodat geen techniek ons vreemd is.

Samen met mijn team sta ik klaar om jouw bedrijf verder te brengen!

kernwaarden
Waar wij voor staan, en gaan
Betrouwbaar

Bij Pittec Engineering staan we voor betrouwbaarheid. Een partner die je begrijpt en jouw wensen vertaalt naar een eindproduct dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Persoonlijk

Dankzij onze kleinschalige aanpak kunnen we persoonlijk en direct contact garanderen. De korte lijnen zorgen ervoor dat we snel schakelen en resultaat leveren.

Missie

Onze missie is om een betrouwbare totaalpartner te zijn in techniek. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op de unieke behoeften van onze klanten.

Visie

We willen het meest servicegerichte en veelzijdige engineeringbureau zijn, met focus op duurzame en persoonlijke relaties.

Flexibel

Bij Pittec Engineering vinden we flexibiliteit belangrijk. Het geeft ruimte om kritisch te kijken naar het product en aan te passen waar nodig. Eventuele aanvullende kosten bespreken we altijd vooraf, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Veelzijdig

Pittec Engineering is veelzijdig. Door de juiste technische kennis en kunde gaan we elke uitdaging aan. Of het nu gaat om ontwerp, productie of optimalisatie, wij staan klaar als jouw complete partner in techniek.